среда, 23 апреля 2014 г.

Music inspired me today

    Я вірю, що музика - це голос особливого духу, завдання якого збирати мрії світу, і який, проходячи через свідомість людей, здатний залагодити, нехай навіть на короткий час, їх розбрати, або потрясти душі, руйнуючи соціальні незручності.
 Адріано Челентано


 Зараз 21 століття. Сучасна молодь у вільний час переважно читає, "зависає" в інтернеті, дивиться ТВ, слухає музику. Саме про музику й буде тема цього повідомлення. Мені здається, що у кожної без виключення людини є улюблена пісня або така пісня чи мелодія, що пройшла з людиною все життя.

    Для сучасного підлітка музика значить багато що. Зокрема, якщо брати середньостатистичного учня - то кожен має чи то мобільний телефон, чи то плеєр в якому завжи лунає рідна для душі музика. Саме так - рідна. Музика займає велике місце в житті тінейджера. Коли ми вчимо уроки, читаємо книгу, виконуємо хатню роботу - обов'язково ми вмикаємо музику і настукуємо знайому і улюблену мелодію... Музику ніби пропускаєш крізь душу. Одне з найкращих почуттів - коли відчуваєш мурашки по шкірі від улюбленої пісні.

     Коли одягаєш навушники - відчиняється ніби новий вимір. Потрапляєш у свій світ. Частенько хочеться просто сісти в крісло, вкритися теплим пледом, одягнути навушники, включити пісню під настрій, заплющити очі і забути про все...

   Кожному подобається свій стиль музики. Хтось фанатіє від важкого року, а хтось від акустичної музики... Існує багато стилів у музиці і по них досить легко охарактеризувати людину... Тож, для висновку хочу сказати: "Слухайте побільше музики, вона надихає. Додає кольорів сірій буденності. Включіть улюблену пісню і просто насолоджуйтесь життям"

Наприклад мене надихає живе виконання пісні Джеймса Артура - "Get Down"...


2 комментария: